dører

Hvordan endre boligen med få grep

Hvordan endre boligen med få grep

Det er faktisk ikke alltid så mye som skal til hvis man vil forvandle boligen. Hvis du kvier deg for å ta en heloppussing, kan du lese videre her og få noen gode tips til hvordan du kan forvandle boligen din med bare få grep – som gjør en stor forskjell. 

Skift ut dørene

En ting som ikke alle tenker over, er dørene i hjemmet. Det er nemlig ikke en så fiksert ting som du kanskje tror, man kan nemlig enkelt skifte ut dørene for å få et helt nytt uttrykk – på kort tid. Det har kanskje mer å si enn du tror hvilke dører du har i hjemmet, og det kan bidra til å understreke den stilen og stemningen du gjerne vil få frem med innredningen din.

Derfor er det lurt å se nærmere på dører, og på om det kanskje kan være på tide å skifte ut dørene for en annen stil. På https://klarvinduer.no/dorer finner du et stort utvalg dører som passer til forskjellige stiler og behov, så du enkelt kan finne et alternativ som passer godt for deg. 

Mal en vegg

Det er ikke alltid nødvendig å male alle vegger og rom for å få en effekt. Nei, noen ganger er det ikke mer som skal til for å endre helhetsutrykket i et rom, enn å bare male en vegg eller to. Det kan gi en helt ny stemning. Hvis du gjerne vil gi et kaldt og minimalistisk rom mer varme, så er ikke løsningen nødvendigvis å tilføye flere ting.

Nei, i stedet kan du male en vegg i en varm og innbydende farge, så gir veggen det utrykket du er på jakt etter med minimal arbeidsinnsats. Det er en god ide å se nærmere på denne type løsninger, før man går drastisk til verks med å skifte ut hele møblementet.