Asfalt

Forbered underlaget for asfalt med pukk

Forbered underlaget for asfalt med pukk

Forbered underlaget for asfalt med pukk og få en bedre og stødigere grunn for asfalten

Når man skal legge asfalt er det mange ting man skal tenke på. Man må finne ut av hvilken type asfalt det er mann skal bestille. I tillegg skal man også finne ut av om underlaget man skal asfaltere faktisk er klart til at det er trygt å legge asfalt oppå det.

Det er nemlig noen ting som skal være i orden med underlaget for å få et så bra resultatat med asfalten som mulig. En av de tingene man skal gjøre er nemlig å sørge for om det ligger et ca. 20 cm lag med for eksempel en haldning av pukk og annet steinmateriale. Pukk er en ideell del av underlaget for asfalten.

Når man legger pukk under asfalten gir det også rik mulighet for å jevne ut underlaget samtidig og det er noe man absolutt ønsker seg når man legger asfalt. Det gjør nemlig at det ferdige resultatet blir mye, mye bedre enn det hadde gjort hvis man ikke hadde gjort noe med underlaget først.

Fagfolk hjelper deg frem til det beste resultatet

Når man bestemmer seg for å legge asfalt er det bra å starte med å snakke med fagfolk. Å få noen ut på befaring som kan hjelpe til med å bedømme hva som eventuelt skal gjøres før man kan legge asfalt er et viktig skritt. Det å legge asfalt er nemlig ikke noe man kan gjøre hvor som helst.

Man kan alltid legge asfalt, men hvis man velger å gjøre det mot anbefalingene til fagfolk kan de ikke holdes ansvarlige når det skjer noe med asfalten eller hvis den ikke holder særlig godt. Derfor er det viktig at man har vært gjennom alle de skrittene som vil gjøre asfalten så bra og holdbar som mulig.