trapper

Vakre spiraltrapper til hjemmet eller bedriften

Vakre spiraltrapper til hjemmet eller bedriften

editorial

En spiraltrapp er en veldig populær type trapp – både i private hjem og i bedrifter. Det er ikke minst på grunn av det flotte utseende, og fordi den tar opp mindre plass i rommet enn andre typer. Her kan du bli klokere på om spiraltrapper er det riktige for deg.

Hvorfor velge spiraltrapp?

En spiraltrapp dreier seg om sin egen akse, og det betyr at den tar opp mye mindre plass enn de tradisjonelle rette trappene. Konstruksjonen betyr at plasseringen er veldig enkel å planlegge, og så kan den anvendes både innen- og utendørs.

Spiraltrapper har et veldig flott utseende med sine geometriske former og fine detaljer. Du kan f.eks. velge innendørs spiraltrapper i ulike tresorter som gir et varmt og elegant utseende, eller gå etter et mer rått utseende. De utendørs trapper i galvanisert stål.

Spiraltrapper utstyres med håndlister og sikres med værn for å oppnå høy sikkerhet. 

image

 
 
 

Finn din nye spiraltrapp i dag

Er du på utkikk etter en praktisk, sikker og flott trapp til hjemmet, da kan du med fordel besøke nettsiden www.stigefabrikken.no/trapper/spiraltrapper. Her finner du nemlig et flott utvalg av spiraltrapper som passer for alle behov, uansett om det er til hjemmet eller bedriften, innendørs eller utendørs.

De tilbyr spiraltrapper i stort sett alle størrelser sånn at de passer inn i enhver bygning, og så kan du fritt velge mellom en rekke forskjellige modeller som byr på varierende farger og materialer.

Det gjør det mulig å finne en spiraltrapp som passer fullstendig inn i hjemmet eller kontoret ditt, både når det gjelder størrelse og form, men ikke minst også når det gjelder design og det arkitektoniske uttrykket. Du er alltid garantert en høy kvalitet, og kan være sikker på å få en trapp som lever opp til de høyeste krav og standarder på området.