Air Wick

Triks som sikrer deg et velduftende hjem

Triks som sikrer deg et velduftende hjem

Det er blitt utrolig populært med duft i hjemmet, og det er et konsept som kommer i mange forskjellige former. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bruke romparfyme of andre smarte måter å få duft i hjemmet på, for å alltid få et velduftende hjem. 

En ny duft i hvert rom

Hvis du ønsker å ha et velduftende hjem, kan det være lurt å lage en velduftende atmosfære som går gjennom alle rom. Da kan du også få mulighet for å skape en særegen stemning i hvert rom med ulike dufter. Det er derfor lurt å tenke litt over hva du vil fortelle eller formidle med duften. Det kan for eksempel være å skape en avslappende atmosfære på soverommet med dufter som lavendel, forfriskende på badet med dufter som sitrongress eller mynte og en varm atmosfære i stuen med rose og krydder. Det finnes utallige muligheter, og du skal velge det du liker.

Det er nemlig sånn at vi forbinder både følelser og minner med duft, og man kan ha dramatisk forskjellig oppfatning av hvordan noe lukter – om det er godt eller dårlig. Det kan for eksempel være noe man fort oppdager med vanlig parfyme. Derfor kan det lønne seg å velge noen dufter som generelt sett er populære, hvis du vil at hjemmet skal dufte like godt for andre som for deg. Det kan også være en god ide å prøve seg litt frem og finne noen gode kombinasjoner av dufter som passer sammen, eller som kan bli ditt hjems signaturduft.

Sånn finner du romduft

Det er mange forskjellige måter man kan bruke parfyme i rommet på. Du kan se et stort utvalg på nettet, blant annet på sider som https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html. Det kan være duftpinner eller duftlys, som har vært svært populære i noen år, men også luftfriskere og oljebrennere med damp.