dørautomatikk

Ting som gjør kontoret mer funksjonelt

Ting som gjør kontoret mer funksjonelt

editorial

Det er mange ting som kan gjøre et kontor både mer lekkert og funksjonelt. Her skal vi se litt nærmere å noen av dem – kanskje er det løsninger som passer på kontoret ditt? Det kan du lese mer om her. 

Automatiske dører 

Med automatiske dører er det enklere å komme frem på kontoret. Dørautomatikk gjør nemlig at man slipper å låse opp og trykke ned håndtaket hver gang, og hvis det er sånn at man kommer mye frem og tilbake inn og ut av dører – og fremdeles vil bevare sikkerheten – så er det en god ide å tenke litt på dette. Det kan være en smart løsning som gjør kontoret mye mer funksjonelt og enkelt fremkommelig. 

dørautomatikk

Et grønnere kontor

Det er også sånn at funksjonelt ikke bare handler om at alt skal være greit og effektivt, det kan også handle om trivsel. Her er det heldigvis mange ting man kan gjøre for å få det akkurat som man vil. Det er blant annet viktig at man har behagelige møbler og et estetisk tilfredsstillende kontorlandskap – som gjør at man liker seg i omgivelsene. Det er jo sånn at vi mennesker faktisk er opptatt av hvordan det ser ut rundt oss, også på et underbevisst nivå, og trivsel er noe av det viktigste man kan få på et kontor.

Da kan man også gjøre det litt grønnere med flotte planter. Det er noe som med en gang liver opp et trist og kjedelig kontorlandskap. Planter er også noe vi trives rundt, det gir en følelse av at vi er i kontakt med naturen, og kontoret blir mye hyggeligere. Suppler med flotte tepper og tekstiler, og så har du et flott og funksjonelt kontorlandskap som man trives i. Legg også til rette for kaffe og snacks, så man føler seg velkommen og VIL være på kontoret.