kontinentalseng

Sov bedre med en kontinentalseng

Sov bedre med en kontinentalseng

En kontinentalseng kan bidra til å gi bedre nattesøvn. Her skal vi se litt på hvordan og hvorfor du bør velge denne sengetypen hvis du vil sove bedre. 

Sørg for god støtte når du sover

Å sove godt i en god seng handler om å få den støtten man trenger i løpet av natten. Det kan man best få med en kontinentalseng, og det er rett og slett fordi det er hele tre lag som sørger for å gi den støtten man trenger. Det krever dog at man velger riktig fasthet på sengen. Det kan du lese mer om på www.bedrenaetter.no. Når du skal velge riktig fasthet er det veldig viktig å vite hvilken vektklasse man er i, og hvordan man liker å sove om natten. Er det spesielle hensyn man skal ta, som for eksempel ryggplager, graviditet eller snorking? Det er viktig å vite når man skal velge riktig fasthet på lagene i en god kontinentalseng. 

Det er nemlig en svært god seng, når dette blir riktig. Hvis man sørger for å investere i kvalitet og en kontinentalseng, så får man nemlig tre lag madrasser som sørger for at man sover best mulig. Det underste laget er en rammemadrass, men også her er det fjærer som sørger for å gi støtte helt fra bunnen i en god kontinentalseng. Deretter kommer fjærmadrassen, og her skal det gjerne være så mange pocketfjærer som mulig som gir fasthet og støtte, og mange kontinentalsenger har også komfortsoner i dette laget som sørger for å gi tilpasset støtte til hele kroppen. 

Det øverste laget er også svært viktig, og det er nemlig overmadrassen. En god overmadrass har også riktig fasthet, gir god støtte og er fuktavledende og allergivennlig. Det er lurt å investere litt ekstra i overmadrassen, da dette er det laget som er nærmest huden og sørger for å holde deg kjølig i løpet av natten.