rgb led strip

Små detaljer som gjør forskjell

Små detaljer som gjør forskjell

editorial

Det er i de små detaljene at den store forskjellen kan ligge når du innreder og skal gjøre et rom til noe helt spesielt. Hvis du følger interiørkontoer på Instagram, så er dette verdt å legge merke til. Her kan man nemlig plukke opp masse tips til hvilke ting man skal fokusere på. Her får du noen av de aller viktigste.

Hva skal jeg fokusere på?

Djevelen ligger altså som kjent i detaljene, men hva skal man egentlig fokusere på? Mange tenker i store møbler som sofaer og seng, men glemmer at det noe av det viktigste er hva som ligger oppå. Man kan nemlig skape en rød tråd i interiøret ved å for eksempel introdusere en fargepalett gjennom puter og tekstiler. Det er en smart måte å binde rommet sammen på. Det er ikke noe som trenger å være så bokstavelig. Det kan bare være i små detaljer, der fargeskalaer og temaer går igjen og skaper en sammenheng. Kanskje kanten på en pute har samme farge som gardinene? Det er mange måter å løse det på, men det er en enkel måte å endre hele uttrykket i et rom på uten å måtte bytte ut alt av møbler. Tekstiler og pyntegjenstander er en enkel måte å løse det på. 

Bruk lys på en smart måte

image

Et annet smart triks man kan bruke for å få detaljene på plass handler om lys. Hvordan vi lyssetter et rom har også mye å si for hvordan vi oppfatter det. Det kan for eksempel være med et stemningsfullt lys fra en lnslenke i et hjørne eller rundt vinduet, eller med en flott lampe som en lysskulpturer. Med rgb led strip kan du også enkelt lyse opp mørke hjørner. Det er også en flott måte å sette fokus på detaljer i hjemmet som du liker. Bruk lys aktivt til å skape stemming og skape fokus.