house doctor vegglampe

Stilige design lamper for hjemmet

Stilige design lamper for hjemmet

Er du interessert i design og belysning, da har du ikke kunne unngå å høre om House Doctor. De stilige lamper fra det danske merket House Doctor er nemlig veldig populære og har funnet sin plass i mange hjem.

De har en minimalistisk, simpel og veldig moderne design, som uten tvil har vært med til å gjøre dem svært populære i den nordiske innredningsstilen. Her får du kombinasjonen av rene linjer med morsomme og unike detaljer.

De produserer både bordlamper, pendler, gulvlamper og vegglamper, så her er det noe for ethvert behov. La de stilige og annerledes designlamper pynte hjemmet på en moderne og luksuriøs måte.

Vegglamper fra House Doctor

Blant det store sortimentet av lamper kan du finne den svært stilige Game vegglampe i forskjellige størrelser. Det er en simpel lampe som kan brukes i mange rom for å gi litt ekstra lys, og som samtidig pynter flott på veggen.

Den kan du få både i den stilige svarte fargen eller den virkelig flotte messing.

Eller hva med Club vegglampen som har en annerledes og unik design? Den kan også fås i en double variant med to skjermer og lyspærer, som gir et virkelig kult uttrykk på veggen.

De tilbyr en lang rekke vegglamper i stilige designs med små, morsomme detaljer som gir et unikt og levende uttrykk i hjemmet. En opplagt løsning på soverommet over sengen, i stuens koselige hjørne eller kanskje i entréen.

Her får du lamper som du kan få glede av i mange år på grunn av den tidløse designen. Og den høye kvaliteten gjør at den selv etter mange år vil se utrolig flott ut på veggen.

Du kan se vegglampene og de andre lamper fra House Doctor hos Lampemester.no. På https://lampemesteren.no/house-doctor-no/ kan du se hele utvalget, og finne dine favoritter blant de mange varianter.