Samsøe Samsøe

Invester i flotte basis-plagg fra Samsøe Samsøe

Invester i flotte basis-plagg fra Samsøe Samsøe

Det er ingen hemmelighet at Nordmenn elsker å være i Danmark og vi elsker kanskje aller mest å være i København. Og hvis man har vært i København kan man ikke ha unngått å se Samsøe Samsøe – både på gaten og i butikkene deres. Da man bare kunne få Samsøe Samsøe i Danmark husker jeg at lillesøsteren min ba meg kjøpe med ting til henne, fordi hun likte dem så godt.

Samsøe Samsøe er et merke som opprinnelig er fra Danmark, men samtidig går de etter en veldig klassisk skandinavisk stil som en en kombinasjon av enkle og tidløse designs, kombinert med en litt mer rå look når det kommer til detaljene i det de lager.

Noe av grunnen til at mange liker dem, er fordi de gjør nettopp det som mange danske designere er kjente for, nemlig det å designe til de livene vi lever og ikke forvente at klærne våre skal passe inn i livene våre. I København sykler man overalt og lever et veldig aktivt liv rent fysisk og det er så deilig at det gjenspeiles i klærne.

Dansk design i Norge

Selv om jeg gjerne fortsatt kjøper med ting til søsteren min når jeg er i Køben, så er det veldig fint at man endelig kan få tak i mange av tingene fra Samsøe Samsøe i Norge. Det er alltid litt problemer med å bestille fra hjemmesiden deres, fordi Norge ikke er et EU land og da blir det dyrt når man skal kjøpe på nettet, selv om det bare er fra Danmark.

Men jeg har funnet ut av at man kan kjøpe Samsøe Samsøe fra Kleins i Norge og det gjør alt så mye lettere. Er virkelig fan av at man endelig kan få det meste fra dem her, uten å skulle betale masse i toll og moms og sånn.