Hårfjerning

Hva gir deg velvære i hverdagen?

Hva gir deg velvære i hverdagen?

editorial

Hva som gir oss velvære er ikke nødvendigvis helt likt fra person til person, derfor er det lurt å tenke på hva som gir nettopp deg velvære, og hvordan du kan oppnå det. Her skal vi se litt nærmere på noen ting som kan inkorporeres i en velværerutine. 

Hårfjerning

Hårfjerning er noe de fleste kvinner har et forhold til, enten de gjør det eller ikke. Det er dog ingen fasit på om man bør gjøre det eller ei. Hvis det er noe som gir deg velvære, så finnes det mange måter å fjerne uønsket hårvekst på. Det er jo selvfølgelig vanlig barbering, man kan få vokset vekk hår, bruke epilator eller kanskje til og med hårfjerningskrem. 

Hårfjerning

En periode som er blitt svært populær de siste årene, er å fjerne uønsket hårvekst med laser. Det finnes mange ulike typer på markedet. Diodelaser begynner dog å bli en svært populær metode, som skånsomt fjerner hår, og hindrer at de vokser tilbake med flere behandlinger. Det er tidkrevende, men effektivt, når man har gjennomført det antall behandlinger som skal til. Det kan du lese mer om på https://klinikkoslo.no/haarfjerning/.

Kurater din helt egen parfymegarderobe

En annen ting som kan gi velvære, er duft. Det er en av de viktigste sansene vi har som mennesker, og derfor er det ikke så rart at duft har mye å si for hvordan vi føler oss.

Duft kan vekke minner, følelser og sette oss i et bestemt humør. Derfor er det med andre ord mye vi kan kontrollere med hvilken duft vi påfører oss, for eksempel gjennom olje, bodylotion eller parfyme. Selv om det er gøy å ha en signaturduft som alle kjenner igjen som deg, så kan det faktisk være en ide å ha en liten garderobe av parfymer, som du kan bruke til forskjellige anledninger og humør.