rubiks kube

Hjernetrim som er morsom

Hjernetrim som er morsom

Det finnes mange former for hjernetrim, og det er ikke noen hemmelighet at det også finnes hjernetrim som både er underholdning og hjernetrim i et. Det finnes blant annet spill som er spesiallaget for at man skal forbedre ting som korttidshukommelse og hjernens alder, i tillegg til å være gøy. Her skal vi se litt nærmere på fordelene med hjernetrim og hvordan du kan komme i gang. 

Lær deg å løse en rubiks kube på nettet 

Hjernetrim kan være utrolig gøy, og man kan finne både digital og fysisk hjernetrim man kan kose seg med. Det er nemlig sånn at det er lurt å trene hjernen for å holde den i toppform. 

mastercubestore.no kan du finne en guide til hvordan du kan løse en rubiks kube. Da er det lettere å komme godt i gang og finne en god innfallsvinkel på å løse kuben. Noen ganger så er det bare noe man ikke har tenkt på som er nøkkelen til å løse den, og jo mere man lærer seg hvordan kuben fungerer og hvordan man skal tenke for å få alle sidene til å gå opp, jo bedre blir man til det.

Det er dog lurt å smøre seg med tålmodighet når man skal lære seg å løse rubiks kuben. Det er ikke noe man nødvendigvis klarer på første forsøk, og man skal lære seg hvordan den fungerer og prøve mange ganger før man eventuelt får det til. Men det som er positivt er at det er noe alle kan lære seg, og det er gøy å lære seg noe nytt. En Rubiks kube er jo ikke minst en utrolig god utfordring, og noe man kan ha det morsomt med i mange timer. Det er noe som man kan ta med seg overalt og øve seg på når man venter på bussen eller kjeder seg, eller når man trenger en pause på jobben. Det kan være et godt alternativ til å ta frem mobilen.