terrassedør

Er det på tide å friske opp på terrassen?

Er det på tide å friske opp på terrassen?

editorial

Det er lett å drømme seg bort i flotte terrasser på instagram. Der virker det som om været alltid er perfekt, og det er innredet like flott som i et fantastisk bloggerhjem. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på hvis det er på tide å friske litt opp på terrassen. Det er kanskje ikke så komplisert som du kanskje tror. 

Ny dør kan være det du trenger 

image

Det er ikke alltid så mye som skal til. Det er en god ide å ta en grundig kikk og identifisere de problemene som skal løses. For mange merkes det først at det er terrassedøren som begynner å bli slitt, og det gir ikke akkurat det luksuriøse og lekre uttrykket som du kanskje håper på. Det er heldigvis lett å fikse med en ny terrassedør

Mange synes faktisk det blir slitsomt å bruke terrassen med en gammel og slitt dør som man må slite for å få åpnet og lukket. Det er mye mer sømløst og luksuriøst med en flott, ny og velfungerende dør som glir opp og lukker når man vil. Det er ikke alltid så mye som skal til – kanskje er det bare en ny dør som skal på plass? Det er dog noen detaljer man også kan se på når dette er ordnet. 

Få det instagram-fint på terrassen 

Man tenker at det krever enormt mye tid og penger for å få det instagram-fint på terrassen, men det er ikke nødvendigvis tilfellet. Det er nemlig mulig å gjøre det flott og lekkert med forholdsvis få midler. Det er lurt å tenke på stemning og uttrykk og få det til å henge sammen. Hva er den røde tråden? Er det en farge eller bruk av et materiale som betong eller bambus? Eller kanskje teak? Heng opp lykter og lag koselig belysning, så er du kommet svært langt.